Daniel in Jason Freeman

Nazaj

Avtorja Daniel in Jason Freeman

Dr. Daniel Freeman je višji raziskovalec zdravstvenega raziskovalnega centra inštituta za psihiatrijo na King's Collegu v Londonu, svetovalec za klinično psihologijo na South London in Moudsley NHS Foundation Trust, od 1. januarja 2011 pa je tudi predavatelj na oddelku za psihologijo Univerze v Oxfordu.

V zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja je študiral naravoslovje na Univerzi v Camebridgeu, na King's Collegu v Londonu pa je pozneje doktoriral iz psihologije in klinične psihologije. V okviru psihologije se največ posveča raziskovanju, razumevanju in zdravljenju psihoz. Dr. Freeman velja za vodilnega strokovnjaka za paranojo. Svoje dosedanje znanje je opisal v knjigi Paranoia: The 21st Century Fear. Je tudi avtor prve knjige za samopomoč pri paranoji.

Jason Freeman, brat Daniela Freemana, je študiral angleško literaturo na Univerzi v Camebridgeu, kjer je tudi magistriral iz te teme in tehnične komunikacije. Sicer je pisatelj in izdajatelj poljudnih del, ki obravnavajo aktualno psihološko tematiko s posebno pozornostjo na samopomoči.

Uradni podatki

Uredništvo

Naročanje knjig

Založba Gnostica

Modri

Cert ID: 0067/00071

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Založba Gnostica d.o.o.
Matična številka: 3390730000