dr. Wayne Shreffler, dr. Qian Yuan, Karen Asp

Dr. Wayne G. Shreffler je direktor Centra za alergijo pri Splošni bolnišnici Massachusetts in predavatelj pediatrije na harvardski medicinski fakulteti. Magistriral in doktoriral je na Univerzi New York. Na Medicinski fakulteti Alberta Einsteina v New Yorku je opravil specializacijo iz pediatrije, leta 2003 pa še specializacijo iz alergologije in imunologije na Medicinski fakulteti Sinaj. Licenco za opravljanje teh dejavnosti je pridobil na Ameriški akademiji za alergijo, astmo in imunologijo, kjer je tudi pridružen član. Leta 2009 je postal direktor Centra za alergologijo v Splošni bolnišnici Massachusetts. Leta 2011 je sprejel tudi mesto vodje oddelka za pediatrijo. Je član uredniškega odbora Revije za alergijo in klinično imunologijo, član svetovalnega odbora za prehrano pri Ameriški upravi za hrano in zdravila ter svetovalec pri Organizaciji za alergijo in anafilaksijo (Food Allergy and Anaphylaxis Network).

 

Dr. Qian Yuan je specialist za pediatrijo, gastroenterologijo in prehrano ter strokovni direktor Centra za alergologijo Splošne bolnišnice Massachusetts. Dejavno sodeluje pri kliničnih raziskavah o alergiji na hrano, še posebej o eozinofilnem ezofagatisu. Je član Severnoameriškega združenja za otroško gastroenterologijo, hepatologijo in prehrano ter Ameriške akademije za pediatrijo.

 

Karen Asp je svobodna avtorica, piše prispevke o telesni pripravljenosti, zdravju in prehrani. Sodeluje z revijami Better Homes and Gardens, Glamour, Men's Fitness, Natural Health, O: The Oprah Magazine, Prevention, Real Simple, Redbook, Runner's World, Self, Spa, Weight Watchers in Woman's Health.

Uredništvo

Založba Gnostica d.o.o.
Topniška 33a
1000 Ljubljana
051 396 936
info@gnostica.si
gnostica.si

Naročanje knjig

Založba Primus

07 49 65 505

Uradni podatki

Založba Gnostica d.o.o.
Topniška 33a
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI78086663
IBAN: SI56 0310 0100 2181 887 (SKB d.d.)