Keidi Keating

Keidi je pri tridesetih letih starosti doživela nenadno duhovno prebujenje, potem ko se je udeležila vrste preobražajočih zdravilnih seans. Mistično zaporedje dogodkov, ki je sledilo, je zanetilo iskro koprnenja po učenju o Duši in po nadaljevanju osebne duhovne poti. Posledično se je Keidi vse bolj zanašala na svojo intuicijo in postajala vse bolj radostna.  

Po obdobju premisleka in številnih urah, ki jih je preživela v meditaciji, jo je nazadnje našlo lastno poslanstvo: posredovanje ljubeče naklonjenosti in Svetlobe drugim ljudem s pomočjo knjig in izdelkov. Njena najnovejša knjiga z naslovom Svetloba: knjiga modrosti uresničuje natanko to, v polje duhovne preobrazbe in izobrazbe namreč združuje dvaindvajset svetlobnih teles. 

Keidi trenutno sestavlja in ureja še več knjig iz serije Svetloba, ki bodo nazadnje podprle njeno veliko vizijo podajanja duhovne izobrazbe otrokom po vsem svetu.

Potem ko je zadnjih devet let preživela v Španiji, Keidi zdaj načrtuje selitev v ZDA, kjer bo še naprej širila Svetlobo.

Za več informacij o Svetlobi se vpišite na spletno mesto www.thelightnetwork.com/thelight. Če pa želite izvedeti več podrobnosti o Keidi, obiščite spletno stran www.keidikeating.com. Za prebiranje bloga z naslovom The Light in prejemanje dnevnega sporočila v obliki svetlobnega žarka obiščite: thelightcolumn.com.

Uredništvo

Založba Gnostica d.o.o.
Topniška 33a
1000 Ljubljana
051 396 936
info@gnostica.si
gnostica.si

Naročanje knjig

Založba Primus

07 49 65 505

Uradni podatki

Založba Gnostica d.o.o.
Topniška 33a
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI78086663
IBAN: SI56 0310 0100 2181 887 (SKB d.d.)