Tanishka

Nazaj

Tanishka

Tanishka je najbolj znana kot »lunina ženska« in ima vsak dan okrog pol milijona sledilk in sledilcev na svojem blogu, kjer ponuja intuitivno vodstvo za uglašeno življenje z luninimi cikli. Avtorica petih uspešnic že več kot dvajset let uči o starodavni ženstveni modrosti in praksah. Je voditeljica globalnega gibanja Red tent. Šolala je ženske v 43 državah, in jim tako lajšala ženske cikluse Rdečem šotoru.

Bivša stand up komedijantka in jasnovidka je občinstvo po celem svetu očarala z dešifriranjem največje skrivnosti vseh časov, Svetega grala z vidika svete ženstvenosti. Leta 2015 je ustanovila 28 dnevni Happy challenge, nepridobitni projekt za zbiranje sredstev, zavedanje in podporo ženskam in otrokom, da si opomorejo od travm prekupčevanja z ljudmi.

Poleg tega, da je pomembna govornica na konferencah, srečanjih in praznovanjih tako na spletu in po svetu, piše za številne revije po svetu. Obiščite njeno spletno stran, da boste zvedeli več o njenih tečajih, knjigah, Cd-jih in njenih dogodkih v živo.

www.themoonwoman.com

Uradni podatki

Uredništvo

Naročanje knjig

Založba Gnostica

Modri

Cert ID: 0067/00071

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Založba Gnostica d.o.o.
Matična številka: 3390730000