222 zvijač, kako zaspati

Znanstveno podprti načini, kako zaspati in nemoteno spati

Nazaj

7,00 %222 zvijač, kako zaspati

Avtor: Kim Jones

Redna cena
25,70 €
Popust
7,00 %
Znižana cena
23,90 €

Naroči knjigo

Imate težave z nespečnostjo? Kako pogosto se vam pojavljajo te težave? Ali veste, kaj je vzrok za vašo nespečnost? Ali veste, da dolgoročna nespečnost vpliva na vaše zdravje in kakovost življenja?

Knjiga 222 zvijač, kako zaspati vas vabi, da ravnate zavestno in odgovorno, da namesto uspavalnih tablet izberete zdravljenje nespečnosti po naravni poti, s pomočjo prehrane, življenjskega sloga, kognitivnega, zavednega in drugih alternativnih pristopov, ki so predstavljeni v tej praktični knjigi modrosti, podprti z znanstvenimi ugotovitvami. 

Vsak se v življenju sreča z nespečnostjo. Pogosto je stanje kratkotrajno. Povzroči jo bežna zagata, kot je na primer zaskrbljenost zaradi razgovora za službo ali vozniškega izpita. 

Toda nespečnost, ki je posledica dolgotrajnih težav, kot je večtedenski stres na delovnem mestu, lahko postane dolgoročno stanje, ki vpliva na kakovost vašega življenja.

Pomanjkanje spanja prav tako škoduje vašemu zdravju. Raziskave nenehno kažejo, da so ljudje, ki trdno spijo sedem do osem ur v kosu, izpostavljeni najmanjšim tveganjem za visok krvni tlak, srčne bolezni, depresijo in prekomerno težo ter se tudi bolje imunsko odzivajo na okužbe.

Rezultati raziskave, v kateri so več kot 22 let spremljali 21.000 parov dvojčkov, kažejo, da so tisti, ki jim je uspelo odspati čarobnih sedem do osem ur na noč, živeli dlje od tistih, ki so običajno spali manj ali več časa.

Uspavalne tablete vam ne bodo pomagale. Kvečjemu vam bodo povzročile odvisnost in odprle vrata številnim stranskim učinkom, ki lahko resno ogrozijo vaše zdravje.

V knjigi boste našli številne predloge za spodbujanje spanja, ki jih še nikoli prej niste srečali. 

Od 222 zvijač, kako zaspati, boste zagotovo našli vsaj eno, ki vam bo morala pomagati. 

Med njimi ne boste naleteli na dolgočasno splošno znano štetje ovc, ampak boste spoznali druge, veliko bolj zanimive in zabavne pristope, ki vam bodo pomagali doseči zdrav in okrepčilen spanec. 

Za zdravljenje nespečnosti – od kratkotrajnih težav do kroničnega pomanjkanja spanca – so v knjigi 222 zvijač, kako zaspati predstavljeni naslednje zvijače in pristopi:

– nasveti, kako se umiriti pred spanjem;

– miselne zvijače;

– zvijače v spalnici;

– nasveti glede hrane in pijače;

– kako ukaniti telo;

– dihalne zvijače;

– dnevne zvijače.

Tehnični opis

ISBN: 978-961-229-139-6
Dimenzije: 14,00 x 23,00 cm
Št. strani: 216
Tip vezave: Mehka vezava

Ostale knjige iz zbirke

Uradni podatki

Uredništvo

Naročanje knjig

Založba Gnostica

Modri

Cert ID: 0067/00071

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Založba Gnostica d.o.o.
Matična številka: 3390730000