Notice: Undefined index: priceClub in /var/www/domdesign/private/lib/items/Domino/Products/Books/Inside/view.php on line 39
Energija ljubezni - Založba Gnostica

Energija ljubezni

Uporaba energijske medicine za ohranjanje cvetočih razmerij

Redna cena: 32,70 €
Popust: 7,00 %
Spletna cena: 30,41 € *
Klubska cena: * * Pri naročilu v spletni knjigarni Primus.si (klik na gumb Naroči knjigo)

Naroči knjigo

Razmerje se začne s srečanjem dveh edinstvenih energij. Ta skupnost energij določi, kako se sporazumevate, borite, ljubite in si želite biti ljubljeni. Vsi različno doživljamo svet, ki nas obdaja, toda ko se soočimo s sporom, zlasti s tistimi, ki so nam najbolj pri srcu, posežemo po enemu izmed svojih štirih »Energijskih stresnih slogov«:

* Vidni tipi so izredno strastni in navdihujejo druge. V trenutkih nasprotovanja lahko njihov pogled na položaj zasenči to, kar se pojavlja, in spodkoplje njihovo sposobnost, da bi sočustvovali s svojim partnerjem.
* Kinestetični tipi so radodarni in sočutni, toda njihova skrbna narava jih vleče v preštevilne smeri. Skušajo izpolniti potrebe drugih za ceno svoje lastne, zato nastanejo zamere.
* Digitalni tipi so razumski in načelni, vendar se lahko zaprejo stališčem in čustvom preostalih.
* Zvočni tipi imajo dar za razumevanje drugih, toda med sporom si lahko pogosto napačno razložijo znake ter slišijo, kar ni bilo nikdar izrečeno, občuteno ali mišljeno.

Energija ljubezni je polna različnih vrst orodja, ki vam pomaga razbliniti spore, in energijskih vaj za spodbujanje splošnega občutka radosti in dobrega počutja. Ta uporabni vodnik služi kot zmogljivo sredstvo za vsakogar, ki si želi ustvariti bogato partnerstvo in ohraniti iskrico, ki obdrži razmerje razburljivo.

Tehnični opis

ISBN: 978-961-229-128-0
Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm
Št. strani: 391
Vezava: mehka vezava

Ostale avtorjeve knjige

Sorodne knjige iz zbirke