Prebujeni moški

Nazaj

25,00 %Prebujeni moški

Avtor: dr. John Gray

Redna cena
25,70 €
Popust
25,00 %
Znižana cena
19,28 €

Naroči knjigo

Knjiga Prebujeni moški vodi moškega, da se poglobi vase, odkrije svoj namen in poslanstvo, se poveže s svojimi čustvi tako, da ta ne narekujejo njegovih dejanj, in da živi v iskanju svoje poti ter pri tem spoštuje zaveze, ki jih je med iskanjem sprejel. Ta knjiga je praktični vodnik, ki vsakemu moškemu pomaga odkriti edinstveni klic.

Knjiga Prebujeni moški raziskuje dvanajst lastnosti nove moškosti. Vsako poglavje nazorno predstavi posamezno lastnost in nas seznani, kako biokemija vpliva nanjo. Opiše nam, kakšne izzive doživljajo moški, ki te lastnosti živijo, in priporoča različne prakse, da bodo te lastnosti razvijali. V knjigi je tudi razdelek »Za ženske«, ki ženskam razloži, kako prepoznajo dobrega, zaupanja vrednega moškega in ga spodbudijo, da bo dal od sebe vse najboljše.

»Vsi nosimo v sebi zamero in rane iz preteklosti. Vse ljudi je prizadel nasprotni spol. Vsi lahko tudi občutimo bolečino in omejitve prejšnjih generacij. Prebujeni moški se zavezuje, da bo buden in živ vsak del njegove osebnosti, da bo dajal od sebe vse najboljše in da bo opustil vse, kar ne deluje več. Medtem lahko prebujena ženska prepozna, da je bilo delovanje moških in žensk v preteklosti zelo omejeno in da sta oba spola – v zadnjih desetletjih – poskušala izstopiti iz svojih okvirjev. In nazadnje, ozaveščena ženska zna dati od sebe najboljše, in to vzbuditi tudi v moškem.«

Tehnični opis

ISBN: 978-961-229-131-0
Dimenzije: 14,00 x 23,00 cm
Št. strani: 248
Tip vezave: Mehka vezava

Uradni podatki

Uredništvo

Naročanje knjig

Založba Gnostica

Modri

Cert ID: 0067/00071

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Založba Gnostica d.o.o.
Matična številka: 3390730000