Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali

Nazaj

7,00 %Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali

Avtor: dr. Ian Kerner

Redna cena
40,00 €
Popust
7,00 %
Znižana cena
37,20 €

Naroči knjigo

 

Dr. Ian Kerner je spalnični Sherlock Holmes – spolni detektiv, ki pomaga posameznikom in parom razvozlavati skrivnost njihove spolne stiske. 

In katero je njegovo skrivno orožje? Analiziranje »spolnega scenarija«.

Kerner vzame pod drobnogled nedavni spolni dogodek in preuči celotno zaporedje stikov – začetek, sredino in konec – s številnih zornih kotov. Te podrobnosti – kako, kje, kdaj in zakaj ste nazadnje seksali – nas lahko privedejo do ugotovitve, kje se je zalomilo, in razrešimo lahko uganko, kako ustvariti skupen užitek. Kadar se spolni scenariji obnesejo, se izgubimo v vzajemnem užitku; kadar se ne, pa se kvečjemu na vso moč trudimo, da ne bi premlevali podrobnosti. Kaj se lahko naučimo, če si ogledamo svoje spolno življenje v akciji?

Po vseh ZDA znani spolni terapevt in avtor velike knjižne uspešnice She Comes First (Njej pride najprej) s smislom za humor in toplino kaže bralcem, kako črpati iz svojih erotičnih osebnosti in uresničiti vse, kar v spolnosti obetajo. Dr. Kerner zagotavlja pripomočke in tehnike, ki jih potrebujete za oceno, popravo in razširitev svojih spolnih scenarijev, pa tudi za pogovor o številnih pogostih spolnih težavah, ki so napoti srečnim koncem. Z večdesetletnimi kliničnimi spoznanji, najnovejšimi znanstvenimi dognanji in raziskavami na področju spolnosti, dragocenimi domačimi nalogami, študijami primerov in drugim ta pronicljiva in izvirna knjiga odpravlja nelagodje in ponuja parom ne samo zmožnost, da se pogovarjajo o seksu, temveč tudi sposobnost, da dejansko nekaj naredijo glede tega.

 

Tehnični opis

ISBN: 978-961-229-157-0
Dimenzije: 16,50 x 23,50 cm
Št. strani: 338
Tip vezave: Mehka vezava

Uradni podatki

Uredništvo

Naročanje knjig

Založba Gnostica

Modri

Cert ID: 0067/00071

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Založba Gnostica d.o.o.
Matična številka: 3390730000