Božja rešitev

Moč čiste ljubezni

Redna cena: 24,00 €
Popust: 7,00 %
Spletna cena: 22,32 € *
Klubska cena: * * Pri naročilu v spletni knjigarni Primus.si (klik na gumb Naroči knjigo)

Naroči knjigo

N. D. Walsch nas v novi knjigi Božja rešitev, na svoj znameniti »pogovorni« način, ki ga tokrat vodi z bralci knjige, povabi, da preidemo na novo raven bivanja, kjer smo popolnoma zliti z Božjim občutjem – našo ustanovno energijo, prvotno vibracijo, bistvenim bistvom in prvim virom. Ko se bomo navadili na tej ravni doživljati, kdo smo, se ne bomo več hoteli vrniti k nobeni drugi obliki bivanja. Vedeli bomo, da smo celoviti in nezmožni biti ranjeni v pravem pomenu besed.

Glede na turbulentne življenjske razmere, ki so, v letu 2020, naš planet spremenile v prizorišče spopadov s pogubnim svetovnim virusom, pogubno rasno krivičnostjo in pogubnim gospodarskim zlomom, se povsem upravičeno lahko vprašamo: 

Če dobrohotna Višja sila (Bog) obstaja, kje se zatika? Zakaj ni življenje na zemlji nič boljše? 

Ali je mogoče težava v tem, da preprosto nismo ugotovili, kako sodelovati s to Višjo silo (Bogom), če ta v resnici obstaja? 

Zdi se, da človeštvo kot celota ne zmore doseči soglasja, kdo in kaj Bog je, kaj hoče, kaj dela in kako to počne, saj navkljub temu, da se 85 odstotkov svetovnega prebivalstva istoveti s katero od verskih skupin, saj tako kažejo raziskave, na svetu vlada prava zmešnjava.

Človeštvo se mora zdaj zediniti o najpomembnejši temi v svoji zgodovini. Če bi nam uspelo, bi bili lahko rezultati izjemni in življenje na zemlji bi bilo lahko boljše – za vedno. Cilj pa ni nedosegljiv. Lahko bi dosegli konec jeze, nasilja, nesoglasij med ljudmi in narodi, finančnih stisk, revščine, lakote in trpljenja milijonov. 

Lahko bi omogočili mir, blaginjo, varnost, priložnosti in veselje ljudem po vsem svetu. Skratka, naše bi bilo lahko vse, na kar smo kdaj upali, o čemer smo kdaj sanjali in kar naj bi v resnici izkusili. To bi se lahko zgodilo tako rekoč čez noč. In to bi lahko izpeljali že, če bi sprejeli eno samo idejo.

 

Tehnični opis

ISBN: 978-961-229-149-5
Dimenzije: 14,00 x 23,00 cm
Št. strani: 166
Vezava: Mehka vezava

Ostale avtorjeve knjige

Ostale knjige iz zbirke

Uredništvo

Založba Gnostica d.o.o.
Topniška 33a
1000 Ljubljana
051 396 936
info@gnostica.si
gnostica.si

Naročanje knjig

Založba Primus

07 49 65 505

Uradni podatki

Založba Gnostica d.o.o.
Topniška 33a
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI78086663
IBAN: SI56 0310 0100 2181 887 (SKB d.d.)