Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri
Naslovnica Edino pomembno

Edino pomembno

Avtor: Neale Donald Walsch

Zbirka: Neale Donald Walsch

Redna cena: 26,70 €
Popust: 7,00%
Spletna cena: 24,83 € *
Klubska cena: 22,16 € *
* Pri naročilu v spletni knjigarni Primus.si (klik na gumb "Naroči knjigo")

Naroči knjigo

Na našem planetu je skozi njegovo celotno zgodovino prebivalo okoli 108 milijard ljudi, a navkljub vsem izkušnjam med vsemi življenji teh ljudi še zmeraj nismo našli pravega načina, kako bi hkrati živeli v miru in harmoniji, kaj šele da bi ustvarjali vsako posamično življenje z močjo veličastnega, neodtujljivega pomena in čudovito radostnega poslanstva.

Življenje ima tovrsten pomen in poslanstvo, vendar se zdi, da ga je v tisočih letih resnično doumela zgolj peščica človeških bitij. Vse do zdaj.

Zdaj je videti, da vsakdo in vsi hkrati končno »doumevajo, za kaj gre«, in se drug z drugim naposled le  strinjajo, da je to resnično …

… Edino pomembno.

Ta knjiga govori o tem vam in hkrati govori iz vas. Naj vas ne preseneti, če se boste počutili, kakor bi prebirali svoj lastni dnevnik s svojimi mislimi, zapisanimi že dolgo, dolgo tega, ki ste jih zdaj na novo našli. Tukaj je manjkajoči del sestavljanke. Ah, seveda, že vseskozi je bil natanko tukaj, pred vašimi očmi … in zdaj ste ga vnovič uzrli, vendar ga vidite, kakor bi bilo prvič, in naposled se vse ujema.  

Tehnični opis

Vezava: Mehka vezava
Dimenzije: 14,00 x 23,00 cm
Št. strani: 296

Ostale avtorjeve knjige

Kaj je rekel Bog FINALE

Kaj je rekel Bog

25 strnjenih sporočil iz knjige Pogovori z Bogom, ki bodo spremenila vaše življenje in svet