Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih.Sprejmi in zapri
What if this is heaven

Kaj, če so to nebesa?

Kako nam kulturni miti preprečujejo doživljati nebesa na zemlji

Avtor: Anita Moorjani

Zbirka: Duhovna in osebna rast

Redna cena: 25,70 €
Popust: 7,00%
Spletna cena: 23,90 € *
Klubska cena: 21,33 € *
* Pri naročilu v spletni knjigarni Primus.si (klik na gumb "Naroči knjigo")

Naroči knjigo

Anita Moorjani je avtorica knjižne uspešnice Z roba smrti v pravi jaz, v kateri opisuje svojo štiriletno borbo z rakom, ki je dosegla vrhunec v nadvse zanimivi in ganljivi obsmrtni izkušnji leta 2006. Slednja je temeljito spremenila avtoričin pogled na življenje.

Eden od najpresenetljivejših uvidov, ki jih je bila deležna v obsmrtni izkušnji, je, da bi življenje, ki ga zdaj živimo na zemlji, lahko za nas postalo nebesa, če bi preprosto razumeli, kako deluje in kaj moramo storiti, da bi ta nebesa ustvarili kot svojo resničnost. Pomemben razlog, zakaj se je med obsmrtno izkušnjo odločila vrniti v to življenje, je, da je doumela, da so nebesa stanje, in ne kraj.

Zaradi dejstva, da smo zmožni čutiti tako bolečino, ki prebiva v toliko srcih vsepovsod po svetu skupaj z močno željo, da bi v življenje vsakogar spet vnesli veselje, je občutila navdih, da napiše novo knjigo. Knjiga Kaj, če so to nebesa? je njen poskus ovreči nekaj največjih mitov, ki smo jim nasedli – mitov, ki nam preprečujejo v celoti zaživeti preprosto zato, ker so prevladujoče verovanje v kulturi, ki nas obdaja. 

Tehnični opis

Vezava: Mehka vezava
Dimenzije: 14,00 x 23,00 cm
Št. strani: 220

Ostale avtorjeve knjige

Sorodne knjige iz zbirke